28 Şubat 2020 Cuma

2020 Yılı Yaz Dönemi Staj Tarihleri ve Yaz Dönemi Staj Yapacak Öğrencilerden İstenilen Belgeler

28 Ocak 2020 Salı 16:48 tarihinde eklendi | 164 defa okundu

T.C.
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
Ziraat Fakültesi

2020 YILI YAZ DÖNEMİ STAJ TARİHLERİ
YAZ DÖNEMİ STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENİLEN BELGELER
  • Staj Yeri Kabul Formu (OBS sisteminden doldurulup, ilgili formdan çıktı alıp, staj yapılacak kuruma onaylatıldıktan sonra aynı form ile birlikte  Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi İlgili Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir.)

• Staj Değerlendirme Formu (Staj yerleri kabul edilen öğrenciler OBS sisteminden Staj Değerlendirme Formunun 2 adet çıktısını alarak staj yapacak kuruma teslim edecektir.)

• Staj Faaliyet Konuları  (Staj Defteri) OBS Sisteminden Staj Defteri alınıp staj süresince her sayfası doldurulacaktır.

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
  • 1. Adım
Staj yapacak öğrencilerimiz OBS (Öğrenci Bilgi Sisteminden) doldurup, ilgili formdan çıktı alınıp, önce staj yapılacak kuruma onaylatıldıktan sonra aynı form tekrar Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir. (Staj Kabul Formunda staj tarihi mutlaka belirlenecektir. Staj Tarihleri 1.ve 2.Grup olarak aşağıda bildirilmiştir)
  • 2. Adım
Onaylanıp, İşyerinden gelen staj kabul formları Fakültemiz Bölümlerin Staj Komisyonu tarafından incelenerek, uygunluğu ile ilgili duyuru yapılacaktır.
  • 3. Adım
Staj yerleri kabul edilen öğrenciler OBS (Öğrenci Bilgi Sisteminden)
Staj Faaliyet Konuları (Staj Defteri) ve Staj Değerlendirme Formunun çıktısını alarak belirtilen tarihte staja başlayabilirler.
  • 4. Adım
Stajını bitiren öğrenciler staj bitim tarihinden itibaren 5 gün içerisinde defterlerini ve staj değerlendirme formunu elden, posta yolu ve kargo ile Fakültemiz Bölümüne teslim edeceklerdir.  (Gününde teslim edilmeyen staj defterleri geçersiz sayılacaktır.)

2020 YAZ DÖNEMİ STAJ BAŞVURULARI VE STAJ TARİHLERİ
        1. Grup Staj Başvuruları
            Staj Başvuru Tarihi                                       : 27 Ocak 2020 – 05 Haziran 2020
            Staj Başvurularının Değerlendirilmesi         : 27 Ocak 2020 – 05 Haziran 2020
            Staja Başlama ve Bitiş Tarihi Arası              : 29 Haziran 2020 – 14 Ağustos 2020

2. Grup Staj Başvuruları
            Staj Başvuru Tarihi                                      : 27 Ocak 2020 – 05 Haziran 2020
            Staj Başvurularının Değerlendirilmesi         : 27 Ocak 2020 – 05 Haziran 2020
            Staja Başlama ve Bitiş Tarihi Arası             : 06 Temmuz 2020 – 21 Ağustos 2020
 Bu tarihlerde müracaat etmeyen öğrenciler bir sonraki dönemde stajını yapabileceklerdir.

STAJ DEFTERİ VE STAJ DEĞERLENDİRME FORMU SON TESLİM TARİHİ
Staj bitim tarihinden itibaren 5 iş günü içinde elden veya posta veya kargo ile teslim edilecektir. (Gününde teslim edilmeyen staj defterleri geçersiz sayılacaktır.)