Dekanlık Devir Teslim Töreni

28 Aralık 2022 Çarşamba 14:50 tarihinde eklendi | 405 defa okundu

Fakültemiz Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Deniz YILMAZ dekanlık makamında yapılan törenle Ziraat Fakültesi Dekanı olarak 27.12.2022 tarihi itibariyle göreve başladı.

Ziraat Fakültesi akademik ve idari personelinin katıldığı devir teslim töreninde Prof. Dr. Deniz YILMAZ önceki dönem dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Mevlüt GÜL’e ve dekan yardımcılığı görevlerini yürüten Doç. Dr. Mehmet POLAT ve Doç. Dr. Ali Kemal BİRGÜCÜ’ye plaket sundu.

Ziraat Fakültesi ailesi olarak Prof. Dr. Mevlüt GÜL, Doç. Dr. Mehmet POLAT ve Doç. Dr. Ali Kemal BİRGÜCÜ hocalarımıza fakültemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, Prof. Dr. Deniz YILMAZ hocamıza ve dekan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Cevdet Gökhan TÜZÜN ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma Gül GÖZE ÖZDEMİR hocalarımıza görevlerinde başarılar dileriz.

ISUBÜ'DAN HABERLER