28 Şubat 2020 Cuma

Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü (MAREM) tarafından düzenlenen Parfüm Bitkileri Çalıştayı'na Katılım Sağlandı.

09 Eylül 2019 Pazartesi 17:38 tarihinde eklendi | 320 defa okundu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa TELCİ ve Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan N. Yıldırım, 9 Eylül 2019 tarihinde Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü (MAREM) tarafından düzenlenen Parfüm Bitkileri Çalıştayı'na katıldı.

Prof. Dr. Adnan N. Yıldırım'ın açılış konuşmasını yaptığı çalıştayda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa TELCİ ''Aromatik Bitkilerde Yerel Çeşitlilik ve Bölgenin Kozmetik Bitkiler Potansiyeli'' bildiriyi sundu.

Çalıştaya Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve  Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden akademisyenler, Tarım ve Orman Bakanlığından konu uzmanları, Oda Başkanları ve Sektör temsilcileri katlımı ile devam edildi.