20 Ocak 2021 Çarşamba

Fakültemiz Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliği ile satış sözleşmesi imzalandı

12 Ocak 2021 Salı 14:24 tarihinde eklendi | 96 defa okundu
Fakültemiz Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliğinde yetiştirilen mavi sertifikalı elma klon anaçlarının satış sözleşmesi Dekanlığımız ve Ödemiş Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooparatifi arasında imzalanmıştır.

Fakültemiz Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliğinde yetiştirilen mavi sertifikalı elma klon anaçlarının satış sözleşmesi Dekanlığımız ve Ödemiş Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi arasında imzalanmıştır. Ziraat Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleşen törende Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mevlüt GÜL ve Kooperatif Başkan Yardımcısı ve Murahhas üyesi Hurşit NALLI hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Burada söz alan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet POLAT Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Ziraat Fakültesi ile Ödemiş Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi arasında öğrencilerinin öğrenimleri sırasında işyerlerinde hem uygulamalı eğitim almalarını sağlamak hem de mezuniyet sonrası sektörün kalifiye elaman ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirilen “İşyeri Eğitimi” Protokolü yapılması hakkında görüşlerini dile getirdi. Yetkili firma adına konuşan Başkan Yardımcısı ve Murahhas üyesi Hurşit NALLI konuşmasında “Topluma ve ziraat mühendislerinin eğitimine hizmet etmek için buradayız” diyerek İşyeri Eğitimine destek vereceklerini ifade etmiştir.