Fakültemizdeki Bir Proje 2022 1. Dönem TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı ile Desteklenen Projeler Arasında Yer Aldı

04 Eylül 2022 Pazar 16:13 tarihinde eklendi | 162 defa okundu
Fakültemiz Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali KOYUNCU hocamızın 1001-TÜBİTAK Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı (TOVAG) kapsamında “Eşme Ayva Çeşidinde Melatonin ve Gamma-Aminobütirik Asit Uygulamalarının Depolama Boyunca Meyve Kalitesi ve Gen İfadeleri Üzerine Etkilerinin Karşılaştırılmalı Olarak İncelenmesi” başlıklı projesi desteklenmeye hak kazanmıştır.

Değerli Öğretim Üyemizi ve proje ekibinde yer alan Prof. Dr. Yaşar KARAKURT ve Dr. Öğr. Üyesi Derya ERBAŞ'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.