19 Nisan 2021 Pazartesi

İş Yeri Eğitimi Yapacak Öğrencilerin Dikkatine (05.03.2021 Güncel)

20 Şubat 2021 Cumartesi 14:22 tarihinde eklendi | 590 defa okundu

T.C.

ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ

2021 YILI YAZ DÖNEMİ İŞ YERİ EĞİTİM TARİHLERİ

YAZ DÖNEMİ İŞ YERİ EĞİTİM YAPACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENİLEN BELGELER

İş Yeri Eğitim Kabul Formu (OBS sisteminden doldurulup, ilgili formdan çıktı alıp, eğitim yapılacak kuruma onaylatıldıktan sonra aynı form ile birlikte Nüfus Cüzdanı fotokopisi Ziraat Fakültesi ilgili Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir)

İş Yeri Eğitim Faaliyet Konuları  (İş Yeri Eğitim Defteri) OBS Sisteminden İş Yeri Eğitim Defteri alınıp eğitim  süresince her sayfası doldurulacaktır.

İŞ YERİ EĞİTİMİ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1. Adım

İş Yeri Eğitimi yapacak öğrencilerimiz OBS (Öğrenci Bilgi Sisteminden) doldurup, ilgili formdan çıktı alınıp, önce eğitim yapılacak kuruma onaylatıldıktan sonra aynı form tekrar Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir. (Eğitim Kabul Formunda eğitim tarihi mutlaka belirlenecektir. Eğitim Tarihleri 1.ve 2. Grup olarak aşağıda bildirilmiştir)

2. Adım

Onaylanıp, İşyerinden gelen İş Yeri Eğitim kabul formları Fakültemiz Bölümlerin İş Yeri Eğitim Komisyonu tarafından incelenerek, uygunluğu ile ilgili duyuru yapılacaktır.

3. Adım

İş Yeri Eğitim yerleri kabul edilen öğrenciler OBS (Öğrenci Bilgi Sisteminden)

İş Yeri Eğitim Faaliyet Konuları (Eğitim Defteri) ve İş Yeri Eğitim Değerlendirme Formunun çıktısını alarak belirtilen tarihte eğitime başlayabilirler.

4. Adım

İş Yeri Eğitimi'ni bitiren öğrenciler eğitim bitiş tarihinden itibaren 5 gün içerisinde defterlerini ve İş Yeri Eğitim değerlendirme formunu elden, posta yolu ve kargo ile Fakültemiz Bölümüne teslim edeceklerdir.  (Gününde teslim edilmeyen eğitim defterleri geçersiz sayılacaktır)

2021 YAZ DÖNEMİ İŞ YERİ EĞİTİM BAŞVURULARI VE EĞİTİM TARİHLERİ

1. Grup İŞ YERİ EĞİTİMİ-I Başvuruları

Eğitim Başvuru Tarihi: 15 Şubat 2021 – 11 Haziran 2021

Eğitim Başvurularının Değerlendirilmesi: 15 Şubat 2021 – 18 Haziran 2021

Eğitim Başlama ve Bitiş Tarihi Arası: 1 Temmuz 2021 – 20 Ağustos 2021

2. Grup  İŞ YERİ EĞİTİMİ-I Başvuruları

Eğitim Başvuru Tarihi: 15 Şubat 2021 – 11 Haziran 2021

Eğitim Başvurularının Değerlendirilmesi: 15 Şubat 2021 – 18 Haziran 2021

Eğitim Başlama ve Bitiş Tarihi Arası: 12 Temmuz 2021 – 31 Ağustos 2021

Bu tarihlerde müracaat etmeyen öğrenciler bir sonraki dönemde İş Yeri Eğitimi'ni yapabileceklerdir.

EĞİTİM DEFTERİ VE İŞ YERİ EĞİTİM DEĞERLENDİRME FORMU SON TESLİM TARİHİ

Eğitim bitiş tarihinden itibaren 5 iş günü içinde elden veya posta veya kargo ile teslim edilecektir.

(Gününde teslim edilmeyen eğitim defterleri geçersiz sayılacaktır)