28 Şubat 2020 Cuma

Meteoroloji Müdürlüğünü ziyaret

25 Aralık 2019 Çarşamba 13:00 tarihinde eklendi | 229 defa okundu
Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sema KALE ÇELİK meteoroloji dersinde anlatılan konuların yerinde görülmesi ve incelenmesi amacıyla dersi alan Bitki Koruma Bölümü 1. Sınıf öğrencileri ile birlikte Isparta Meteoroloji Müdürlüğünü ziyaret etmiştir.  Kurum Müdürü Sayın Adnan BİLGİLİ (Meteoroloji Mühendisi) ve mühendis Dr. Güntekin DOĞAN (Su Ürünleri Mühendisi - Anadolu Meteoroloji Meslek Lisesi) ve tekniker Cengiz BÜYÜKDIĞAN (Ziraat Mühendisi - Anadolu Meteoroloji Meslek Lisesi) tarafından meteorolojide yapılan ölçümler ve hava tahminlerinin nasıl yapıldığına ilişkin detaylı bilgi verilmiş ve istasyonda kullanılan aletler yerinde anlatılmıştır. İlgilerinden dolayı kurum müdürüne ve teknik elemanlarına teşekkür ederiz.