20 Haziran 2019 Perşembe

"Ortak Akıl Proje Kültürü Geliştirme Programı"

15 Şubat 2019 Cuma 14:47 tarihinde eklendi | 335 defa okundu
"Ortak Akıl Proje Kültürü Geliştirme Programı" kapsamında etkileşim toplantısı gerçekleştirilmiştir.
14.02.2019 tarihinde üniversitemizin öncelikli çalışma alanlarını ortaya çıkarmak, ortak gelişim ve etkileşim kültürünü desteklemek amacıyla uygulanmakta olan "Ortak Akıl Proje Kültürü Geliştirme Programı" kapsamında Fakültemizde, Rektör Prof. Dr. İbrahim DİLER, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa TELCİ ve Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Öznur DİLER'in katılımları ile Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Konferans Salonunda bir etkileşim toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan N. YILDIRIM, Fakültemiz öğretim üyelerinin çalışma alanları, projeleri, hakkında bilgi vermiştir.

Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Serkan ÜNCÜ'nün gerçekleştirdiği "Ortak Akıl Proje Kültürü Geliştirme Programı" sunumuyla başlayan etkinlikte öğretim üyelerinin görüşleri alınmıştır.

Toplantıda Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi’nin güçlü olduğu konular, temalar, bölgesel katkılar, yerel çalıştığı paylaşımlar, proje birikimleri ve sanayi etkileşimleri ele alınmış, gelişme ve etkileşim kültürü oluşturabilecek değerler hakkında öğretim elemanları ile görüş alışverişinde bulunulmuştur.

ISUBÜ'DAN HABERLER