26 Şubat 2021 Cuma

ZİRAAT FAKÜLTESİ

2021 YILI YAZ DÖNEMİ STAJ TARİHLERİ

YAZ DÖNEMİ STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENİLEN BELGELER

Staj Yeri Kabul Formu (OBS sisteminden doldurulup, ilgili formdan çıktı alıp, staj yapılacak kuruma onaylatıldıktan sonra aynı form ile birlikte Nüfus Cüzdanı fotokopisi Ziraat Fakültesi ilgili Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir)

Staj Değerlendirme Formu (Staj yerleri kabul edilen öğrenciler OBS sisteminden Staj Değerlendirme Formunun 2 adet çıktısını alarak staj yapacak kuruma teslim edecektir)

Staj Faaliyet Konuları  (Staj Defteri) OBS Sisteminden Staj Defteri alınıp staj süresince her sayfası doldurulacaktır.

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1. Adım

Staj yapacak öğrencilerimiz OBS (Öğrenci Bilgi Sisteminden) doldurup, ilgili formdan çıktı alınıp, önce staj yapılacak kuruma onaylatıldıktan sonra aynı form tekrar Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir. (Staj Kabul Formunda staj tarihi mutlaka belirlenecektir. Staj Tarihleri 1.ve 2. Grup olarak aşağıda bildirilmiştir)

2. Adım

Onaylanıp, İşyerinden gelen staj kabul formları Fakültemiz Bölümlerin Staj Komisyonu tarafından incelenerek, uygunluğu ile ilgili duyuru yapılacaktır.

3. Adım

Staj yerleri kabul edilen öğrenciler OBS (Öğrenci Bilgi Sisteminden)

Staj Faaliyet Konuları (Staj Defteri) ve Staj Değerlendirme Formunun çıktısını alarak belirtilen tarihte staja başlayabilirler.

4. Adım

Stajını bitiren öğrenciler staj bitim tarihinden itibaren 5 gün içerisinde defterlerini ve staj değerlendirme formunu elden, posta yolu ve kargo ile Fakültemiz Bölümüne teslim edeceklerdir.  (Gününde teslim edilmeyen staj defterleri geçersiz sayılacaktır)

2021 YAZ DÖNEMİ STAJ BAŞVURULARI VE STAJ TARİHLERİ

1. Grup Staj Başvuruları

Staj Başvuru Tarihi: 15 Şubat 2021 – 11 Haziran 2021

Staj Başvurularının Değerlendirilmesi: 15 Şubat 2021 – 18 Haziran 2021

Staja Başlama ve Bitiş Tarihi Arası: 1 Temmuz 2021 – 8 Ağustos 2021

2. Grup Staj Başvuruları

Staj Başvuru Tarihi: 15 Şubat 2021 – 11 Haziran 2021

Staj Başvurularının Değerlendirilmesi: 15 Şubat 2021 – 18 Haziran 2021

Staja Başlama ve Bitiş Tarihi Arası: 12 Temmuz 2021 – 13 Ağustos 2021

Bu tarihlerde müracaat etmeyen öğrenciler bir sonraki dönemde stajını yapabileceklerdir.

STAJ DEFTERİ VE STAJ DEĞERLENDİRME FORMU SON TESLİM TARİHİ

Staj bitim tarihinden itibaren 5 iş günü içinde elden veya posta veya kargo ile teslim edilecektir.

(Gününde teslim edilmeyen staj defterleri geçersiz sayılacaktır)