14 Ekim 2019 Pazartesi

Ziraat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik 1. Oryantasyon Programları gerçekleştirilmiştir.

07 Mayıs 2019 Salı 15:59 tarihinde eklendi | 381 defa okundu
24 Nisan 2019 Çarşamba, 29 Nisan 2019 pazartesi ve 30 Nisan 2019 Salı günleri gerçekleştirilmiştir.

Ziraat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen “Oryantasyon Programı” etkinliklerinden 24 Nisan 2019 Çarşamba günü Fakültemiz laboratuvarları, EMİT böcek müzesi ve hayvancılık ile ilgili tesisler, bölümlerdeki Araştırma Görevlileri ve Öğretim Üyeleri tarafından öğrencilerimize yaklaşık 8 saatlik bir programla tanıtım ve bilgilendirmesi yapılmıştır.

29 Nisan 2019 pazartesi günü, ISUBÜ Tarımsal Eğitim ve Araştırma Çiftliğinde bulunan 1000 dekarlık araştırma ve deneme alanları öğrencilerimize tanıtıldı. Arazide bulunan elma, kiraz, asma, erik, ceviz, çilek, böğürtlen bahçeleri ile fidanlık, kalemlik, anaç parselleri, seralar tanıtıldı.

30 Nisan 2019 Salı günü Öz-Bay Meyve Sebze Soğuk Hava Deposu ve Paketleme Gıda Nak. Ltd. Şti.’ne ait atmosfer kontrollü soğuk hava tesisi, fidanlık ve M9 üzerine kurulmuş bodur elma bahçeleri gezdirilerek teknik bilgiler verildi. Daha sonra Gelendost ilçesinde bulunan Bayındırlar Tarım İşletmeleri Ltd. Şti’ne ait meyve paketleme tesisleri gezdirilerek öğrenciler birebir uygulama imkanı buldu.